7 τρόποι για να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα

7 τρόποι για να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα

31 Μαΐου, 2023 0 By admin
Rate this post

7 τρόποι για να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να πλέξετε κύκλους αλλά δεν έχετε μια κυκλική βελόνα, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να πλέξετε κύκλους χωρίς αυτή τη βελόνα.

1. Χρησιμοποιήστε δύο βελόνες: Ξεκινήστε με ένα μικρό σημείο και σχηματίστε μια πλεξίδα. Στη συνέχεια, αυξήστε τον αριθμό των βελονιών σας σε δύο και συνεχίστε να πλέκετε σε κύκλους, αυξάνοντας τον αριθμό των βελονιών κατά ένα στην κάθε σειρά.

2. Πλέξτε σε κύκλους με μια σταθερή βελόνα: Αντί να χρησιμοποιήσετε μια κυκλική βελόνα, πλέξτε σε κύκλους χρησιμοποιώντας μια σταθερή βελόνα. Ξεκινήστε από το κέντρο του κύκλου και σχηματίστε ένα μικρό κύκλο. Στη συνέχεια, αυξήστε τον αριθμό των σημείων στον κύκλο σας, πλέκοντας κάθε φορά περισσότερα σημεία.

1
2

3. Χρησιμοποιήστε ένα αγκίστρι: Πλέξτε σε κύκλους χρησιμοποιώντας ένα αγκίστρι αντί για βελόνες. Ξεκινήστε με ένα κλασικό στυλ κρίκου και συνεχίστε να πλέκετε σε κύκλους, αυξάνοντας τον αριθμό των σημείων στον κύκλο.

4. Χρησιμοποιήστε ένα δαχτυλίδι τριβής: Αυτό είναι ένα μικρό δαχτυλίδι από πλαστικό ή μέταλλο που σας επιτρέπει να πλέκετε σε κύκλους χωρίς βελόνες. Τοποθετήστε το δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας και συνε

DIY πλεκτική: Πλέξτε κύκλους χωρίς βελόνα

Η πλεκτική είναι ένα χόμπι που μπορεί να είναι πολύ απολαυστικό και χαλαρωτικό. Αν ψάχνετε για ένα ενδιαφέρον project, μπορείτε να δοκιμάσετε την πλεξίματος κύκλων χωρίς βελόνα. Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια χωρίς να χρειάζεστε βελόνες ή άλλα εργαλεία.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε λίγο νήμα και ένα καρφί ή μια βελόνα πλέξιμου. Αρχίστε περνώντας το νήμα μέσα από το κέντρο του καρφιού ή της βελόνας και σχηματίζοντας μια βρόχο. Στη συνέχεια, περάστε το νήμα μέσα από τη βρόχο και τραβήξτε το καλά για να δημιουργήσετε το πρώτο σας κόμπο.

Για να πλέξετε τον επόμενο κόμπο, περάστε το νήμα γύρω από το καρφί ή τη βελόνα και δημιουργήστε μια νέα βρόχο. Στη συνέχεια, περάστε το νήμα μέσα από την προηγούμενη βρόχο και τραβήξτε το καλά για να σχηματίσετε τον επόμενο κόμπο. Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία για να δημιουργήσετε όσους κύκλους θέλετε.

Αυτή η τεχνική πλεξίματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια για κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα αξεσουάρ. Επίσης, είναι μια εξαιρετική τεχνική για αρχάριους πλεκταδόρους που θέλουν να μάθουν πώς να πλέκουν χωρίς ν

Τα πιο απλά βήματα για να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα

Αν θέλετε να μάθετε πώς να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα. Πρώτα, αρχίστε με ένα κόμπο στην αρχή του νήματος. Στη συνέχεια, τυλίξτε το νήμα δύο φορές γύρω από το δείκτη σας, δημιουργώντας ένα σχήμα “8”.

Μετά, περνάτε το βελονάκι κάτω από το πρώτο κομμάτι του νήματος και μετά πάνω από το δεύτερο. Τραβήξτε το νήμα να σφίξει το “8”, δημιουργώντας έναν κύκλο στη βάση του.

Συνεχίστε να πλέκετε σε σχήμα “8” και να διασχίζετε το κάτω κομμάτι με το βελονάκι για να πλέξετε περισσότερους κύκλους. Όταν φτάσετε στο τέλος του νήματος, δέστε ένα κόμπο και κόψτε το περίσσευμα.

Με αυτόν τον απλό τρόπο, μπορείτε να πλέξετε όμορφους κύκλους χωρίς να χρησιμοποιείτε κυκλική βελόνα. Αυτή η τεχνική μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πλέξετε ιδιαίτερα σχέδια σε πλεκτά έργα σας.

Να θυμάστε ότι η εξάσκηση και η επανάληψη είναι τα κλειδιά για τη βελτίωση των δεξιοτήτων πλέξιμου. Με λίγη υπομονή και επιμονή, μπορείτε να γίνετε ειδήμονες στο πλέξιμο κύκλων χωρίς κυκλική βελόνα.

Πλέξτε περιστρεφόμενους κύκλους χωρίς βελόνα: Απλές οδηγίες

Αν θέλετε να περιπλέξετε τον κόσμο σας με όμορφους κύκλους αλλά δεν έχετε βελόνα, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να πλέξετε περιστρεφόμενους κύκλους χωρίς βελόνα. Είναι πολύ εύκολο και χρειάζεστε μόνο λίγα υλικά και λίγο χρόνο.

Πρώτα απ ‘όλα, θα χρειαστείτε κλωστή σε διάφορα χρώματα και μια πλαστική βελόνα. Αντί για βελόνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι μαλακού πλαστικού ή ένα κομμάτι φελιζόλ.

Πριν από την έναρξη της πλέξης, χρειάζεται να κόψετε μήκος κλωστής που θα χρειαστείτε. Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του κύκλου που θέλετε να φτιάξετε.

Για να ξεκινήσετε την πλέξη, δέστε το άκρο της κλωστής στη βελόνα ή το κομμάτι πλαστικού που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, κάντε ένα κόμπο στην κλωστή κοντά στο τέλος της και ξεκινήστε να τυλίγετε την κλωστή γύρω από το δάχτυλό σας.

Όταν έχετε τυλίξει αρκετά κλωστή γύρω από το δάχτυλό σας, περάστε τη βελόνα μέσα από το κέντρο του κύκλου που θέλετε να δημιουργήσετε. Συνεχίστε να τυλίγετε την κλωστή γύρω από το δάχτυλό σας, ενώ τραβάτε απαλά τη βελόνα προς τα έξω, ώστε να σχηματιστεί ο κύκλος.

Συνεχίστε να τραβάτε τη βελόνα προς τα έξω και να τυλίγετε την κλωστή γύρω από το δάχ

Μάθετε πώς να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα σε 7 βήματα

1. Ξεκινήστε με μια σπείρα: Πάρτε το νήμα σας και δέστε το σε έναν κόμπο στην άκρη του. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια μικρή σπείρα, στριφτείτε το νήμα γύρω από τον κόμπο και αφήστε τον κόμπο στην κέντρο της σπείρας.

2. Αυξήστε το μέγεθος της σπείρας: Συνεχίστε το πλέξιμο στην ίδια κατεύθυνση με την προηγούμενη σπείρα, αφήνοντας μια μικρή απόσταση μεταξύ του κάθε στριφτή νήματος. Συνεχίστε να πλέκετε γύρω από το κέντρο της πρώτης σπείρας, αυξάνοντας το μέγεθος της νέας σπείρας κατά τη διάρκεια του πλέξιμου.

3. Ολοκληρώστε τη βάση: Συνεχίστε να πλέκετε γύρω από το κέντρο της σπείρας, αυξάνοντας το μέγεθος της σταδιακά, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος της βάσης για το έργο σας.

4. Αρχίστε την τροποποίηση: Όταν φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος της βάσης, μπορείτε να αρχίσετε να τροποποιείτε το πλέξιμο για να δημιουργήσετε το επιθυμητό σχήμα. Για τη δημιουργία κύκλων, θα πρέπει να συνεχίσετε να πλέκετε γύρω από το κέντρο της βάσης, αλλά πρέπει να μειώνετε το μέγεθος της σπείρας κατά τη διάρκεια του πλέξιμου.

5. Δημιουργία του κύκλου: Συνεχίστε την προη

Άκρως απλός τρόπος για να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να πλέξετε κύκλους στην πλέξη, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την απλή τεχνική που δεν χρειάζεται κυκλική βελόνα. Χρησιμοποιήστε ένα κλασικό ζευγάρι βελονιές και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ξεκινήστε με μια αρχική πλέξη, όσο μεγάλη θέλετε να είναι ο κύκλος σας.

2. Πάρτε μια δεύτερη βελόνα και πιέστε την μέσα από την πλεξίματα στην αρχή της πρώτης βελόνας.

3. Δώστε στη δεύτερη βελόνα το νήμα και κάντε μια απλή πλέξη.

4. Στη συνέχεια, συνεχίστε να πλέκετε απλές πλέξεις σε όλα τα ραβδώσεις της πρώτης βελόνας, πηγαίνοντας στην επόμενη ράβδο κάθε φορά.

5. Όταν φτάσετε στο τέλος της πρώτης βελόνας, απλά περάστε τη δεύτερη βελόνα διαγώνια από την έξοδο της πρώτης βελόνας.

6. Συνεχίστε να πλέκετε απλές πλέξεις με την δεύτερη βελόνα στη δεύτερη ράβδο της πρώτης βελόνας.

7. Επαναλάβετε τα βήματα 5 και 6 για όσους κύκλους θέλετε να πλέξετε.

Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε κύκλους στην πλέξη, χωρίς τη χρήση κυκλικής βελόνας. Αντίθετα, απαιτεί μόνο ένα ζευγάρι βελονιές και λίγη καλή διάθεση!

Πλέξτε κύκλους χωρίς βελόνα στο παρά πέντε

Ανακαλύψτε το θαυμαστό κόσμημα της πλεξίματος χωρίς βελόνα με το παρά πέντε! Η τεχνική αυτή επιτρέπει στους εραστές του πλεξίματος να δημιουργήσουν κύκλους και σχέδια χωρίς τη χρήση βελόνας. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιείται ένας μεγάλος κρίκος και η τεχνική του πλεξίματος γίνεται με τα χέρια.

Αυτή η τεχνική είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους λάτρεις του πλεξίματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε μοναδικά κοσμήματα, σκουφιά, και άλλα αξεσουάρ.

Η τεχνική πλεξίματος χωρίς βελόνα είναι απλή και εύκολη. Αρχικά, χρειάζεστε έναν μεγάλο κρίκο και νήμα πλεξίματος. Ξεκινήστε περνώντας το νήμα μέσα από τον κρίκο και σχηματίστε έναν κόμπο στην αρχή του νήματος. Στη συνέχεια, τυλίξτε το νήμα γύρω από τον κρίκο και δημιουργήστε μια σειρά από κόμπους περνώντας το νήμα μέσα από τον κρίκο πολλές φορές.

Όταν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του νήματος ή να δημιουργήσετε ένα σχέδιο, απλώς περάστε το νήμα μέσα από τον κρίκο σε διαφορετικά σημεία. Συνεχίστε να δημιουργείτε κόμπους για να σχηματίσετε το σχέδιο σας.

Αυτή η τεχνική είναι εξαιρετικά εθιστική και μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες. Επιπλέον, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που δημιουργ

Πλέξτε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα σε λιγότερο από 10 λεπτά

Αν είστε λάτρης του πλεκτικού εργαστηρίου, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει για τους κύκλους πλεξίματος. Μπορεί να φαίνονται δύσκολοι στην αρχή, αλλά με τις σωστές οδηγίες μπορείτε να πλέξετε έναν κύκλο σε λιγότερο από 10 λεπτά χωρίς να χρησιμοποιείτε κυκλική βελόνα.

Αρχικά, θα χρειαστεί να κόψετε ένα κομμάτι νήματος και να το δέσετε καλά στην αρχή. Στη συνέχεια, πάρτε ένα κλωστή νήματος και δέστε ένα κόμπο στην αρχή του νήματος. Στρέψτε το νήμα γύρω από τον αντίχειρά σας και περάστε το μέσα από το κόμπο, συγκρατώντας το νήμα σταθερό.

Στη συνέχεια, στρέψτε το νήμα και περάστε το μέσα από το κόμπο άλλη μια φορά. Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να έχετε πλέξει έναν κύκλο της επιθυμητής διαμέτρου. Όταν έχετε φτάσει στο τέλος του κύκλου, απλώς δέστε το νήμα και κόψτε το με ένα ζευγάρι ψαλιδάκια.

Οι κύκλοι πλεξίματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά διαφορετικά προτζεκτ, από αξεσουάρ έως κεντήματα. Η τεχνική αυτή είναι επίσης εξαιρετική για αρχάριους πλεκτές που θέλουν να εξασκηθούν στις βασικές τεχνικές πλεξίματος.

Συνολικά, ο πλεγμένος κύκλο

Μάθετε την τέχνη του πλεξίματος κύκλων χωρίς βελόνα

Το πλέξιμο κύκλων είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές πλεξίματος στον κόσμο. Είναι μία τέχνη που μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά με λίγη πρακτική και υπομονή, μπορεί οποιοσδήποτε να την μάθει. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για να πλέξει κύκλους χωρίς βελόνα, αλλά σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε μία από τις πιο απλές.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε μόνο ένα κλωστή και τα χέρια σας. Αρχικά, δέστε ένα κόμπο στην αρχή της κλωστής και τυλίξτε την γύρω από τον δείκτη σας, αφήνοντας ένα μικρό κομμάτι κλωστής ελεύθερο. Στη συνέχεια, πλέξτε την ελεύθερη κλωστή γύρω από την κλωστή που είναι τυλιγμένη γύρω από το δάκτυλό σας. Συνεχίστε τη διαδικασία αυτή μέχρι να φτάσετε στο τέλος της κλωστής.

Όταν φτάσετε στο τέλος της κλωστής, απλώστε την λίγο και αρχίστε να πλέκετε προς τα αντίθετα. Συνεχίστε να πλέκετε μέχρι να φτάσετε πίσω στην αρχή της κλωστής. Όταν φτάσετε στο τέλος, επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή μέχρι να πλέξετε όσους κύκλους θέλετε.

Η τέχνη του πλεξίματος κύκλων χωρίς βελόνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε διάφορα πράγματα, όπως καλαθάκια, τσάντες, καπέλα και πολλά άλλα. Για να δημιου

Απλοί τρόποι για να πλέξετε κύκλους χωρίς κυκλική βελόνα: Βήμα-Βήμα Οδηγίες

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να πλέξετε κύκλους χωρίς να έχετε κυκλική βελόνα στη διάθεσή σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να κάνετε αυτή την απλή και ευχάριστη μέθοδο πλεξίματος. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να πλέξετε κύκλους με τα χέρια σας.

Βήμα 1: Ξεκινήστε με ένα κόμπο

Ξεκινήστε με ένα μικρό κόμπο στην άκρη του νήματος. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον κόμπο στο χέρι σας και κρατήστε τον με τα δύο δάχτυλα.

Βήμα 2: Περάστε το νήμα

Περάστε το νήμα στον αντίχειρά σας και στη συνέχεια περάστε το πάνω από τα δάχτυλά σας. Κρατήστε το νήμα με τα δάχτυλά σας για να διατηρήσετε την τάση του.

Βήμα 3: Κάντε την πρώτη βραδιά

Πάρτε το κάτω νήμα και τοποθετήστε το πάνω από το επάνω νήμα. Στη συνέχεια, περάστε το κάτω νήμα κάτω από το επάνω νήμα και τραβήξτε το από το κάτω μέρος. Αυτό θα δημιουργήσει μια βραδιά.

Βήμα 4: Συνεχίστε το πλέξιμο

Συνεχίστε να κάνετε βραδιές πάνω από το νήμα και κάτω από το νήμα, μέχρι να έχετε φτάσει στο επιθυμητό μέγεθος του κύκλου. Για να συνεχίσετε το πλέξιμο, απλώς επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος του κύκλου.

Βήμα 5: Τελειώστε το πλέξιμο

Για να τελειώσ